Minőségi étlaptartó készítés

Az éttermek, hotelek és vendéglátóhelyek egyik legfontosabb kelléke az étlap. Az étlapokat borító étlaptartó az első dekorációs elem, amit a vendég a kezébe vesz. Közel sem mindegy, hogy milyen benyomást szereznek vendéglátóhelyéről a vendégei, ezért elhivatottan készítjük a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelő étlapjainkat. Célunk, hogy vendégei igazán elegáns környezetben érezzék magukat. Nézzen szét az étlap választékban és találja meg az étterméhez legjobban illő darabot!

Étlaptartó készítés évtizedes tapasztalattal

A Gasztro Palazzo közel 15 éve készít minőségi étlapokat, itallapokat, étlaptartókat ügyfelei részére. Termékeink jelen vannak Európa számos országában: Csehországba, Szlovákiában, Magyarországon, Németországban és Ausztriában is számos vendéglátó helyen és hotelben megtalálhatja étlaptartó termékeinket. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, így az eredmény elegáns megjelenés és tartós használat lesz. Győződjön meg Ön is termékeink minőségéről: vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik szívesen segítenek megtalálni a megfelelő terméket.

Rendelés, árak és kiszállítás

Amennyiben kiválasztotta a megfelelő terméket vagy segítséget szeretne kapni a döntéshez, küldje el az ajánlatkérő űrlapot. Kollégáink legfeljebb 2 munkanapon belül jelentkezni fognak és tájékoztatják az árakról és az igényelhető extrákról. Magyarország teljes területén ingyenes a kiszállítás amennyiben legalább nettó 500 EUR értékben vásárol. A minimum rendelés 10 darab. A termékeket a megrendelés leadását követően 10-14 munkanapon belül kapja meg várhatóan.

Miért érdemes nálunk vásárolni az étlaptartót?

A Gasztro Palazzo magas minőséget és kiváló ár-érték arányt kínál ügyfeleinek. Továbbá megspóroljuk Önnek az emblémázással töltött időt is (céges logó nyomás): ha tőlünk rendel egyedileg emblémázott étlaptartót is vásárolhat.

Étlaptartó kínálatunkban számos bőr és keményfedeles fa étlaptartóból is választhat. Az Albergo termékcsalád igazán luxus érzetét kelti, prémium és magas kategóriás vendéglátóhelyeknek ajánljuk. A Klemm igazán szép, de legnagyobb előnye a gyors betétlap csere és az elérhető több mint 60 színárnyalat. A Libro termékcsalád modern megjelenést biztosít, nyugodtan használható hotelekben, bisztrókban és családias éttermekben is.

Az elérhető termékkínálat folyamatosan bővül. Ha felveszi a kapcsolatot kollégáinkkal, szívesen elküldik Önnek aktuális katalógusunkat is.

Tartós étlap és itallap tartó termékek

A Gasztro Palazzo kizárólag tartós termékek forgalmazásával foglalkozik. Kollégáink a termékek paramétereiről tájékoztatni fogják az ajánlatkérést követően. Érdemes a megrendelt étlaptartókat gondos odafigyeléssel tisztítani, hogy minél tovább megőrizzék szépségüket. Kérje ki kollégáink tanácsait a termékek tisztításának módjáról.

Felkeltette érdeklődését étlaptartó választékunk?
Kérje ajánlatunkat gyorsan, egyszerűen és kötöttségek nélkül!