RÓLUNK

GASTRO  PALAZZO Kft

Pestovateľská 4 

82104 Bratislava

Mail: listky@palazzo.sk

etlapok-gyartasa.hu

 

Banki kapcsolatok:

SLSP -  063 311 77 94/0900

TATRA BANKA  - 262 718 21 85/ 1100

 

Cégjegyzékszám:

Bejegyzési szám 55109/B oddiel: Kft

ID: 44 464 649

Adószám: SK2022704684

 

Ügyvezető igazgató:

Beata Regrutová

 

Szerzői jogok:

Minden kép, logó, hozzájárulás, mely ezen az oldalon található, szerzői jogvédelem alatt áll.

Az információk, adatok, szövegek, szövegrészek vagy képanyagok felhasználása kizárólag a GASTRO PALAZZO Kft írásbeli hozzájárulása után lehetséges.

Nem felelünk:

A GASTRO PALAZZO s.r.o. weboldalán található anyagok általános információkat tartalmaznak. A Gastro Palazzo Kft fenntartja a hibák, tévedések jogát. Arra törekszünk, hogy az oldalunkon ne forduljanak elő vírusok, ennek ellenére nem tudjuk ezt 100%-ban garantálni. Javasoljuk a szoftver, dokumentumok, információk letöltése előtt tegyék meg a kellő biztonsági óvintézkedéseket, telepítsenek víruskeresőt.

Tartalom és linkek:

Gastro Palazzo Kft. ellenőrizte, nem kapcsolódik e idegen tartalomra, hogy ne okozzon polgárjogi vagy büntetőjogi felelősséget.

Gastro Palazzo Kft nem ellenőrzi a tartalmat, melyekre a linkek szólnak, valamint a harmadik fél által okozott változásokat sem, melyek ismét felelősséghez vezetnek.

Ha a Gastro Palazzo Kft maga rájön, vagy figyelmeztetik, hogy valamelyik konkrét ajánlat , amelyre a link szól polgár-  vagy büntetőjogi felelősséget okoz, azonnal törli az adott linket.

 

Adatvédelem:

Lehetséges, hogy honlapunkon felkérjük Önt személyes adai megadására. Ezeket feldolgozni, tárolni, használni csak arra a célra fogjuk, hogy továbbítani tudjuk Önnek a kért információkat, illetve fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Garantáljuk, hogy személyes adatait bizalmasan kezeljük, összhangban a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel.

Készítette: OpenCart Magyarország © 2015