Foglalt tábla gyártása

A foglalt táblák segítségével a felszolgálók jelezhetik a vendégeknek, hogy mely asztalok vannak még szabadon. A praktikus funkción túl azonban az étterem arculatához is hozzájárulnak a foglalt táblák. A Gasztro Palazzo olyan termékeket készít, melyek magas minőségüknek köszönhetően évek múlva is igényes kellékei lesznek étterme berendezésének.

Miért válasszon Gasztro Palazzo foglalt táblát?

  • Hatalmas színválaszték: összesen 60 színből, különböző mintázattal, tudjuk gyártani az elképzelt táblákat.
  • Két elérhető méret: a foglalt táblák 110 x 55 mm (kis) és 140 x 80 mm (nagy) méretben rendelhetők. A nagy változat elegáns névjegykártya tartó szalaggal is kiegészíthető.
  • Dombornyomás: arany, ezüst és színes metál hatású dombornyomással illetve vakdombor nyomással készítjük a táblafeliratot, így a szövegezést is az Ön igényeihez alakítjuk. Rendelhet külön Foglalt, VIP, Reserved vagy többnyelvű feliratot is.
  • Évtizedes tapasztalat: a Gasztro Palazzo több mint 13 éve foglalkozik étlapok, itallapok és foglalt táblák gyártásával. Termékeink Európa szerte népszerűek: Szlovákiában, Németországban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban és Franciaországban is jelen vagyunk.
  • Minőségi alapanyagok: a magas színvonalú foglalt tábla termékek minőségi alapanyagokból készülnek. Nemcsak tartósak és időtállók, de arra is gondoltunk, hogy könnyen tisztíthatók legyenek.

Foglalt tábla rendelés menete

  1. A megfelelő termék kiválasztása után egyszerűen adja le ajánlatkérését az űrlap segítségével.
  2. Kollégáink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatást nyújtanak árainkról és a szállítási módokról.
  3. Lehetőség van ingyenes szállításra is, amennyiben rendelése meghaladta a nettó 500 eurót. Ha több termékre is szüksége van, érdemes egyszerre leadni a megrendelést.
  4. A gyártást követően rendelését 10-14 munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek.

Kiegészítő termékek

Az éttermekben a vendégek az étlapokkal találkoznak először, ezért itt dől el, hogy jó lesz-e az első benyomás. Fontos, hogy jó érzéseket keltsen és a betérő vendégek visszatérő látogatókká váljanak. Kínálatunkban elegáns műbőr, illetve fa étlaptartók és borítók találhatók, melyeket étterme emblémájával is el tudunk készíteni.

A vendéglátóipari webáruházunkban a kiszolgálás kiegészítő tartozékai is megvásárolhatók, például csárók és modern névvel ellátott cash boxok.

A Gasztro Palazzo munkatársai szívesen nyújtanak szakmai támogatást a megfelelő foglalt tábla formátum kiválasztásban. Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk felgyorsítani a rendelés folyamatát!

Egyéb termékek

Ajánlatkérés:
Kérje ajánlatunkat gyorsan, egyszerűen és kötöttségek nélkül!