Laptartó, menütartó

Az étlapokat naponta több száz vendég a kezébe veszi, ezért hamar tönkre mennek. A Gasztro Palazzo olyan minőségi laptartókat és menütartókat gyárt, melyek megóvják a menüket a mindennapos használat során.

Gasztro Palazzo laptartó termékek előnyei

  1. Különböző színvariációk: a laptartó termékek összesen 60 féle színkombinációban rendelhetők a kifinomult sötétbarna mellett elegáns szürke és modern piros árnyalatok is elérhetők.
  2. Egyedi méretezés: laptartóinkat a standard A5 és A4-es méreten kívül egyénre szabott nagyságban is le tudjuk gyártani.
  3. Betétlapokkal kiegészíthető menütartók: nagy előnye az étlaptartóknak, hogy 1, 2 vagy akár 3 menü is rögzíthető bennük, ha kibővítjük belső betétlapokkal. Így akár egyetlen praktikus tartóban nézheti meg a vendég az étlapon kívül az italokat és a desszertkínálatot is.
  4. Emblémázás különböző mintákkal: a borítót többféle nyomtatással tudjuk elkészíteni, vakdombor nyomással illetve arany, ezüst és színes metál kivitelben is. A menütartóra felkerülhet a vállalkozás logója vagy egy univerzális minta, például egy palack bor.
  5. Évtizedes tapasztalat: a Gasztro Palazzo közel 13 éve gyárt étlapokat és itallapokat, így átfogó tapasztalatot szereztünk a minőségi laptartó termékek készítésében.
  6. Első osztályú alapanyagok és gyors szállítás: a műbőrből illetve fából készült menütartók hosszú élettartamúak és akár 10-14 munkanapon belül házhoz szállítunk Önnek.

Miért érdemes a Gasztro Palazzo-tól vásárolni menütartó termékeket?

A Gasztro Palazzo Kft. 2017 óta működik Magyarországon, de a nemzetközi piacon már évtizedes tapasztalatunk van a vendéglátóipari termékek és fogyóeszközök forgalmazásában. Termékeinkkel jelen vagyunk a szomszédos országokban Szlovákiában, Ausztriában, Németországban, Luxemburgban és Olaszországban is.

Hívja kollégáinkat és kérjen tanácsot termékeinkkel kapcsolatban: a laptartó termékek mellett szívesen tájékoztatjuk katalógusunk további ajánlataival kapcsolatban is.

Egyéb termékek

Tekintse meg a más típusú étlapjainkat is

Ajánlatkérés:
Kérje ajánlatunkat gyorsan, egyszerűen és kötöttségek nélkül!